- Are you a fan? Come join us! -


  Sailor Moon

  Distribuiţi
  avatar
  Ria-chan
  Taboo Moderator
  Taboo Moderator

  feminin Pesti Cocos
  Mesaje : 391
  Varsta : 25
  Localizare : Botosani
  Data de inscriere : 19/12/2010
  Puncte : 588
  Stare de spiritHappy b'day Ueda!!!!!!!!!!

  Sailor Moon

  Mesaj  Ria-chan la data de Dum Ian 23, 2011 2:54 am

  Cred ca mai majoritatea au vazut acest anime "al copilariei"...
  deci,un refresh:

  Sailor Moon (美少女戦士セーラームーン, Bishōjo Senshi Sērā Mūn?, tradus oficial ca Pretty Soldier Sailor Moon) este titlul francizei japoneze create de Naoko Takeuchi. Este generalizat ca fiind popularizarea unui sentai(echipe) de fete magice, la fel ca re-instaurarea genului fetei magice.

  Povestea metaseriilor planează asupra unor apărători reîncarnaţi ai unui regat ce stăpânea sistemul solar şi lupta lor cu forţele negative. Personajele centrale numite Sailor Senshi (literal "Sailor Soldiers"; frecvent numite "Sailor Scouts" în versiunea Nord Americană )— sunt nişte adolescente care se transformă în eroine invocând numele lunii şi planetelor (Sailor Moon, Sailor Mercur, Sailor Marte, etc). Termenul "Sailor" vine de la stilul vestimentar şcolar japonez, sērā fuku (costum de marinar), după care uniformele Senshi sunt inspirate. Elementele fanteziei sunt simbolice şi câteodată bazate pe mitologie.

  Crearea seriei manga al Sailor Moon a fost precedata de o alta, Codename: Sailor V, care se axa doar pe un singur Sailor Senshi. Takeuchi plănuieşte să creeze o serie despre fete din spaţiul extraterestru, iar editorul ei să le puna în sailor fuku.[1] Când Sailor V a fost propus pentru o adaptare anime, conceptul a fost modificat pentru ca însăşi Sailor V să devină doar un membru al echipei. Seriile manga rezultate au fost o fuziune între populara fată magică şi genurile sentai, care erau apreciate de Takeuchi ca fan, făcând astfel ca seriile Sailor Moon să fie prima serie care să le combine pe cele două.

  Seriile manga au rezultat din sub-serii, care vor deveni alte tipuri media, inclusiv un anime foarte popular, jocuri video şi serii din genul live-action (tokusatsu). Deşi cele mai multe concepte se suprapun în multe versiuni, sunt câteodată divergenţe notabile, astfel continuitatea dintre formatele diferite este limitată.

  Protagonista seriei Sailor Moon este Usagi Tsukino, care trăieşte o viaţă normală de elevă până în momentul când este găsită de o pisică vorbitoare numită Luna. Prin Luna, Usagi învaţă că lumea este pe cale să fie atacată de un Regat Întunecat care a apărut odată în trecut, cu mult timp în urmă, distrugand Regatul Selenar. Puterile ei latente sunt trezite pentru a apăra Pământul de pericolul iminent, lucru ce o determină să se împrietenească cu numeroase persoane care o vor ajuta în luptă.

  Usagi luptă folosindu-se de identitatea Sailor Moon, iar pe măsura progresului povestii ea învaţă tot mai multe despre duşmanii cu care se confruntă şi forţele răului care îi trimit pe Pământ. În mod gradual ea va descoperi adevărul despre viaţa ei din trecut, despre dragostea ei adevărată şi posibilităţile viitorului Sistemului Solar.

  Acţiunea este împărţită în cinci serii, fiecare cu reprezentare manga şi anime, de obicei sub nume diferite. Acestea sunt Dark Kingdom arc, Black Moon arc (Sailor Moon R), Infinity arc (Sailor Moon S), Dream arc (Sailor Moon Supers) şi Stars arc (Sailor Stars).


  Usagi Tsukino


  Usagi Tsukino (月野 うさぎ, Tsukino Usagi?) este personajul principal, fiind numită în dublajul englez Serena. Usagi este o şcolăriţă neatentă cu o capacitate enormă de a iubi, care se transformă într-o eroină numită Sailor Moon, care luptă cu forţele răului. Începutul seriilor o prezintă ca fiind o fată imatură, care urăşte să se lupte cu răul, dorind nimic altceva decât să redevină o fată obişnuită. Pe parcurs, ea va putea să îi protejeze pe cei dragi folosindu-şi puterile.


  Mamoru Chiba


  Mamoru Chiba (地場 衛, Chiba Mamoru?) este un student puţin mai în vârstă decât Usagi. Dublajul englez îl numeşte Darien. Ca şi copil a suferit un accident de maşină, care l-a despărţit de părinţii săi şi provocându-i pierderea memoriei, Pe parcursul seriilor are nişte abilităţi precognitive, inclusiv vise care îl inspiră să folosească deghizarea lui Tuxedo Mask şi să lupte alături de Sailor Senshi. După o confruntare relaţională, el şi Usagi îşi amintesc vieţile anterioare şi se îndrăgostesc din nou.

  Ami Mizuno


  E o fată din clasa lui Usagi ce adoră să înveţe, numită în varianta engleză Amy Anderson. Este extrem de desteaptă având un IQ de 300, ea putănd să se transforme în Sailor Mercury ce controlează puterea apei. Timiditatea lui Ami ascunde o pasiune pentru cunoaştere şi pentru ai ajuta pe cei din jur. Ea îşi doreşte să devină un doctor asemeni mamei sale, şi tinde să fie cea mai practică din grup. În secret ea este un fan al culturii pop şi al romanelor de dragoste si se ruşinează cand cineva îşi dă seama de acest lucru.

  Rei Hino


  Este o tânară preoteasă a cunoscutului templu Hino, numită şi Reye în versiunea engleză. Din cauza faptului că este o preoteasă Shinto, Rei poate simţi şi distruge prezenţa răului în forma civilă. Când se transformă în Sailor Mars ea mai poate manipula focul. Rei este foarte serioasă şi concentrată, dar deşi este uşor enervată de imaturitatea lui Usagi, ea ţine la aceasta foarte mult. În anime Rei este caracterizată ca o fată înnebunită după băieţi, însă în manga şi în Live-Action nu este interesată deloc în romantism. Ea învaţă la o şcoală catolică numită T.A, separată de celelalte fete.

  Makoto Kino


  O fată băieţoasă ce se transferă la şcoala lui Usagi, numită Lita în versiunea engleza. Foarte înaltă şi puternică pentru o elevă japoneză, ea se poate transforma în Sailor Jupiter, având control asupra fulgerelor şi puţin asupra plantelor. Ambii părinţi ai lui Makoto au murit cu mulţi ani în urma într-un accident de avion ea trebuind sa locuiască şi sa-şi poarte singură de grijă. Ei îi place să gatească, să facă curat şi să aibă grijă de flori. Visează să se mărite de tânără şi să aibă o florărie şi o brutărie.

  Minako Aino


  Ea este o visătoare plină de viaţă ce a acţionat pe cont propriu pentru o perioadă scurtă de timp ca Sailor V. Numita Mina în varianta engleză ea îl are ca partener pe Artemis, o pisică ce lucrează împreună cu Luna în sfatuirea celor 5 Senshi(Gardiene). Ea se transformă în Sailor Venus,Luptătoarea Dragostei,fiind şi liderul celor 4 Senshi ce o apără pe Prinţesa Serenity. Minako visează să ajungă o cântăreaţă şi un idol pentru toţi aşa că se duce la fiecare audiţie posibilă. În Live-Action ea este o celebră cântăreaţa.

  Sailor Moon R


  Celor 5 senshi le-a fost stearsă memoria după bătălia cu Beryl si trăiau ca inainte, desi exista parcă intre ele o fortă mistică, o fortă care le apropia. Intr-o zi insă au apărut pe Pămant doi extraterestri pe nume Ail (de sex masculin) si En (de sex feminin) - numele lor seamana cuvantului Alien -, numiti in seria americană Allan si Ann. Ei puteau supravietui numai prin ajutorul lui Makiaju (Doom Tree)(Copacul lumii negre - în traducerea românească), o plantă extraterestra care avea nevoie de energie umană pentru a supravietui. Pentru a aduna energia, Ail si En trăgeau carti pe care le transformau in monstri numiti "cardians". Ei au si o formă umană pentru a se deghiza, pe care o afisează chiar la scoala lui Usagi (fratii Ginga). La inceput pisicile nu le spun fetelor, Artemis incercand sa se lupte singur cu un cardian, dar este grav ranit. Luna ii aminteste atunci lui Usagi despre fosta ei identitate ca Sailor Moon, precum si celorlalte senshi, aceasta dupa ce vede ca Sailor Moon nu poate proteja lumea de una singură. In acest sezon fetele vor trece la atacuri noi, prin ginzuishou-ul caruia ii creste puterea; Sailor Moon are si o noua transformare ("Moon Crystal Power, Make up!"). Desi Mamoru nu isi mai aminteste de identitatea lui ca Tuxedo Kamen, el doreste inconstient sa o protejeze pe Sailor Moon, asa ca adopta identitatea de Tsukinage no Knight/Moonlight Knight (are acum un costum oriental). Sailor Moon si el au fost prinsi de cei doi extraterestri si aproape ucisi. Makiaju/Doom tree a spus ca el nu avea, de fapt nevoie de nicio energie negativa, ci doar de dragoste. Sailor Moon il vindeca prin atacul ei, Makiaju spunand "Sunt liber" si se transformă intr-o samanta, pe care Ail si En o iau si pleacă cu ea de pe Pamant.
  In viitor, pamantul va fi fost lovit de o catastrofa, iar toti oamenii ucisi cu exceptia unui grup restrans. Acesti oameni vor trai in Crystal Tokyo, un regat condus de Neo Queen Serenity (care este Sailor Moon in viitor, a nu se confunda cu mama ei Queen Serenity). Cristalul Ginzuishou le asigura oamenilor vieti lungi si frumoase, dar si pastra pacea. Insa Small Lady, fiica lui Neo Queen Serenity, este prea curioasa intr-o zi si atinge pe ascuns cristalul, care intra in corpul ei si devine inutilizabil. Astfel, fortele raului reprezentate de familia/clanul Black Moon (care aveau ca semn distinctiv o luna neagra intoarsa pe frunte) pot sa atace regatul. Small Lady porneste spre trecut ca sa ia ginzuishoul lui Sailor Moon (din prezent), sperand ca va putea ajuta la invingerea clanului Black Moon. Insa o parte din clan o urmareste pe Small Lady. Acestia sunt Crimson Rubeus si cele 4 surori Ayakashi: Beruche, Calaveras, Koan si Petz . Ei au misiunea de a o ucide pe Small Lady, careia ii spun "iepurele". Sailor Moon ajunge protectoarea fetitei (pe care o redenumeste ChibiUsa, de la "mica Usagi"). Prin interventia acesteia, cele patru surori Ayakashi sunt vindecate si transformate in persoane normale. Rubeus, in schimb, ajunge sa fie un pericol. O alta membra a clanului, Esmeraude, ii spune ca cei din conducerea clanului isi pierd increderea in el; Rubeus se teme si incepe sa actioneze in disperare, capturandu-le pe cele 4 Inner Senshi si atarnandu-le pe cruci de cristal negru care le faceau sa-si piarda cunostinta. Pentru eliberarea lor, Rubeus cere ChibiUsei cristalul ginzuishou. Sailor Moon si ChibiUsa merg pe OZN-ul lui Rubeus si se lupta cu el. ChibiUsa ii anihileaa puterea lui Rubeus prin distrugerea unuia din cristalele negre care ii dadeau puterea, dupa care OZN-ul pare sa explodeze.Senshi se teleporteaza de acolo. Apare Esmeraude care, ii spune lui Rubeus ca merita ca el sa moara ca un tradator al clanului. Acum, in centrul operatiunii sunt Saffir, Demando (Diamond) si Esmeraude subordonati lui WiseMan. Desi Tuxedo Kamen a avut premonitii conform carora ar pune-o in pericol pe Sailor Moon (ei doi iubiti se despart pentru un timp), dar ei hotarasc sa fie totusi impreuna. Ei si Sailor-ele, impreuna cu ChibiUsa calatoresc prin timp pentru a vedea regatul lui Neo Queen Serenity. Ele sunt ajutate de Sailor Pluto, care apare in coridoarele timpului si le conduce spre regatul viitorului. In regatul din secolul 30, Neo Queen Serenity este adormita sub un cristal, asteptand puterea ginzuishou, dar ginzuishou din trecut nu este destul de puternic si nu poate ajuta cu nimic. Tot acolo, Tuxedo Kamen afla ca premonitiile nu erau adevarate, ci doar teste ale eu-rilor lor viitoare, prin care si-au dat seama ca dragostea lor invinge orice obstacol.
  Demando isi da seama ca si el este indragostit de Sailor Moon. El o rapeste pe aceasta de langa ceilalti, vrand sa o transforme in propria lui regina. Tuxedo Kamen o salveaza la timp. Esmeraude este geloasa pe Sailor Moon, iar Saffir isi da seama ca WiseMan il foloseste pe Demando ca pe o marioneta, asa ca cei doi se pun de acord impotriva actiunilor lui Demando. Wise Man o transforma pe Esmeraude intr-un dragon, care este invins de senshi si moare. De asemenea, el o spala pe creier pe ChibiUsa, spunandu-i ca nimeni nu a iubit-o niciodata, care se umple de ura si se transforma intr-o membra a clanului Black Moon: Black Lady. Saffir se revolta contra lui WiseMan si este ucis de acesta, singurii din familia Black Moon ramanand acum Demando si Black Lady. Demando o incearca sa o hipnotizeze pe Sailor Moon ca aceasta sa il iubeasca, insa nu reuseste. Furios de incompetenta lui Demando, WiseMan intervine si o ataca pe Sailor Moon, dar Demando se interpune si moare.
  Black Lady deschide o poarta prin care sa intre raul, dar Sailor Moon o face sa redevina Chibiusa, spunandu-i ca toti o iubesc si ca nu are niciun motiv sa fie rea. Black Lady se vindeca si se transforma in Small Lady, lacrimile ei scotand ginzuishou-ul din corpul ei. Sailor Moon sub forma ei de Princess Serenity, impreuna ce Small Lady, folosesc cele doua ginzuishou si il inving pe WiseMan definitiv. Chibiusa se intoarce in viitor ca o fetita mult mai cuminte si linistita.

  ChibiUsa


  Chibiusa, sau Sailor Chibi Moon, care apare in Sailor Moon R, este fiica din viitor al lui Sailor Moon, acum devenita regina regatului Crystal Tokyo. Ca printesa, i se spune Small Lady. Mama ei folosea un cristal magic numit ginzuishou, pe care Small Lady il atinge si il absoabe in corpul ei din greseala. Atunci ea se intoarce in trecut pentru a lua cristalul ginzuishou al lui Sailor Moon, in speranta ca si acesta va merge impotriva atacatorilor regatului Crystal Tokyo. Dar familia Black Moon, cei care doreau sa distruga Crystal Tokyo, o urmaresc. Chibiusa ajunge sa fie spalata pe creier de capul familiei Black Moon (WiseMan/Death Phantom o face sa creada ca nu a fost nicodata iubita), devenind Black Lady/Wicked Lady. La sfarsitul sezonului R, ea se transforma inapoi in Chibiusa, din lacrimile ei iesind ginzuishoul viitorului. Sailor Moon si Chibiusa folosesc puterea combinata a celor doua cristale pentru a-l invinge pe WiseMan. Pisica protectoare a ChibiUsei este o jucarie numita Luna-P.

  Sailor Pluto


  Setsuna Meioh este prima dintre Outers care apare in serial, aceasta spre sfarsitul celui de-al doilea sezon, fiind contactata de Chibiusa. Sailor Pluto este foarte apropiata de Chibiusa side aceea ii raspunde la apel. Ea este gardiana portii timpului. Singurul ei atac real este Dead Scream, care, spre deosebire de atacurile celorlate senshi, nu este strigat ci mai degraba soptit. Putine sunt stiute despre aceasta luptatoare, doar ca este genul mai singuratic si melancolic, probabil datorita "izolarii" ei la marginea sistemului solar pentru paza portii timpului. Printre altele, ea este cea mai in varsta dintre luptatoarele Sailor, fiind majora.

  Sailor Moon S


  In al treilea sezon, profesorul Souichi Tomoe este preocupat sa gaseasca Pocalul Sfant, ceea ce va crea o cale de acces intre Pamant si galaxia Tau Ceti. Pentru a gasi Pocalul, el trebuie mai intai sa gaseasca componentele lui, trei talismane care se alfa in trei inimi pure de om. Insa daca cristalul inimii pure este inlaturat pt mult timp de posesorul sau, acesta moare. Profesorul Souichi Tomoe se bazeaza pe subordonatii lui "Death Busters" si pe niste monstri numiti daimons (creati cu ajutorul unor oua normale). Kaolinite, asistenta lui Tomoe, a gasit numerosi oameni cu inimi pure, dar nici unul nu avea un talisman. Apar doua senshi noi (Sailor Uranus si Sailor Neptune), care verifica fiecare cristal de inima pura daca este un talisman. Ele sustin ca trebuie sa salveze lumea, si pentru asta trebuie sa gaseasca cele trei talismane. In forma lor umana, Haruka si Michiru se imprietenesc cu Ami, Rei, Usagi, Makoto si Minako, dar cand se transforma devin inamice. Cele doua cred ca celelalte senshi sunt prea slabe si le considera o piedica. In batalia cu Uranus si Neptune, Kaolinite moare, cazand de pe o cladire. Aici incep sa intre in scena Witches 5. Prima este Eudial, care are un pistol special de scoatere a inimilor pure. In alta ordine de idei, ChibiUsa este trimisa inapoi in trecut pentru a se antrena ca Sailor senshi. Eudial descopera ca doua dintre talismane se ascund in inimile lui Sailor Uranus si Sailor Neptune si reuseste sa le extraga, dar nu sa le si ia. In ultima instanta, Sailor Uranus ii spune lui Sailor Moon sa protejeze cele doua talismane (o oglinda si o sabie), pentru ca atunci cand Mesia (fara conotatii religioase) va lua Pocalul, lumea va fi salvata. Dar nimeni nu stia cine e acel Mesia. Atunci apare Sailor Pluto, care spune ca al treilea talisman este in sceptrul ei. Cele trei talismane formeaza Pocalul (foto), dar nici una din senshi nu moare, fiindu-le returnate cristalele de inima pura. Atingand Pocalul, Sailor Moon devin Super Sailor Moon si o invinge pe Eudial. Aceasta reuseste sa scape, dar masina ei era sabotata de a doua Witch. Eudial face un accident si moare, iar proiectul de recuperare a pocalului ii revine celei de-a doua Witch, Mimete. ChibiUsa se imprieteneste cu o fata numita Hotaru. Aceasta isi aminteste cum, cand a fost mica, s-a imbolnavit si tatal ei si-a vandut sufletul unui daimon pentru vindecarea fiicei lui. Kaolinite (a supravietiut caderii) pare sa fie ingrijitoarea lui Hotaru. Intre timp, Mimete nu obtine nicio victorie si este ucisa de a treia Witch, Tellu. Aceasta foloseste plantele pentru a extrage cristalele, dar una dintre plante o mananca. A patra Witch, Viluy, nu are nici ea mai mult succes. Foarte puternice au fost insa Cyprine si Ptilol (sunt socotite o singura Witch in doua trupuri). Acestea au putut fi cu greu invinse deoarece una din ele ataca si cealalta para mereu. Au fost invinse doar printr-o confuzie creata de atacul lui Sailor Mercury, prin care cele doua s-au lovit una pe celalta. Kaolinite o prinde pe ChibiUsa si da cristalul inimii ei lui Mistress 9, o fiinta ce o poseda pe Hotaru. Mamoru isi leaga forta de viata de a ChibiUsei pt ca aceasta sa nu moara. Pentru a o salva, senshi au pornit dupa cei rai. Uranus si Neptune au reusit sa distruga spiritul ce il poseda pe profesorul Tomoe, Sailor Moon este proinsa de Mistress 9, iar celelalte senshi se lupta cu armate de daimoni. Hotaru reuseste se isi revina, si o suprima pe Mistress 9. Ea se teleporteaza in fata lui Mamoru si a ChibiUsei si ii da acesteia inapoi cristalul. Death Busters au incercat sa il cheme pe maestrul lor Pharoh 90, creind o explozie in care Sailor Moon, Sailor Neptune si Sailor Uranus sunt ranite, iar Pocalul este distrus. Sailor Saturn vrea sa se lupte singura cu Pharoh 90, dar Sailor Moon reuseste sa se transforme in Super Sailor Moon fara ajutorul Pocalului si lupta cu Pharoh 90 si il invinge. Ea apare cu Hotaru ca bebelus in brate si cade la pamant, extenuata. Haruka si Michiru o iau pe Hotaru spre a o duce la tatal ei acum vindecat. Cateva zile mai tarziu, Sailor Uranus si Sailor Neptune ii spun lui Usagi ca deciziile ei din timpul bataliei au fost gresite,ca nu este adevarata mesia si ca o vor ucide pentru asta. Ele se lupta dar realizeaza ca Sailor Moon este intradevar printesa lor si ca trebuie sa o protejeze, asa ca cele doua ingenuncheaza si o recunosc ca lider, jurand sa o protejeze mereu.

  Sailor Moon SuperS


  Este cea de a 4-a serie BSSM, in care suntem introduşi cu noi personaje cum ar fi Pegasus(Elios) şi Diana. Seria incepe cum Chibiusa are un vis in care intalneste un unicorn care îi dă o intâlnire secretă într-o pădure şi o roaga sa nu spuna nimanui de această intâlnire.Dupa ce o eclipsa solara are loc,Usagi observă un cort de circ pe care nu-l mai văzuse inainte şi stă si se Întreaba de unde a aparut. Acest circ de fapt, aflăm pe parcurs, că este baza de atac a noilor duşmani care doresc sa cucereasca pamantul la fel ca si duşmanii precedenti.Scopul lor de aceasta data, este sa gaseasca persoana in visul careia Pegasus(unicornul pe care Chibiusa l-a intalnit in vis)se ascunde astfel incât sa extragă cristalul de aur care se afla in vârful cornului lui(cel care obţine aceasta piatra are pământul si luna în mâinile lui). De indată ce oamenii de pe pământ incep sa fie atacati de noi duşmani, luptătoarele sailor pornesc la lupta ca de obicei doar că puterile lor sunt cam slabe pentru noi duşmani.În timpul unei batalii in care lupatatoarele se lupta din rasputeri sa faca faţa noilor duşmani,Chibiusa ingrozită isi doreste ajutorul cuiva si striga ajutor.Vocea Chibiusei e auzita de Pegasus(unicornul din vis) care ii da noi puteri si ei si lui Usagi si le transforma pe ambele in luptatoare SUPER.Cu noile puteri, Usagi si Chibiusa reuşesc sa facă faţă duşmanilor mai uşor dar numai puterea lor nu este de ajuns,aşa deci,dupa cateva lupte,cele 4 inner senshi(mars,venus,mercury,jupier) primesc si ele puteri de noi de la Pegasus si devin si ele la randul lor luptatoare SUPER(de aici vine si numele seriei Sailor Moon SuperS!doarece toate luptatoarele trec la forma lor de SUPER SOLDIER).Seria se axează mai mult pe Chibiusa,care dezvolta sentimente de dragoste pentru Pegasus si e cea care in visul careia Pegasus se ascunde.Persoanele atacate erau in general persoane purtatoare de vise frumoase dar personajelor antagoniste le era greu sa identifice persoana in visul careia Pegasus se ascundea.Prin urmare,momentul in care identitatea personei care il avea pe Pegasus in visul ei(Chibiusa) se dezvaluie abia la sfârşitul seriei,momentul în care bătalia finală incepe.Outer Senshi nu apar in serie,dar Haruka si Michiru(uranus şi neptune) apar intr-un episod numit "Special" in care sunt prezentate in vacanta,dar cu toate acestea sunt si ele atacate de noul duşman si dupa ce termina batalia,declara ca nu au de ce sa isi faca griji pentru ca Sailor Moon si echipa ei vor proteja cu siguranta pamantul de acesti noi dusmani(dar urmeaza sa le vedem din nou mai frecvent in seria Sailor Stars).


  Haruka Tenoh


  Haruka Tenoh (sau Tenou) apare in al treilea sezon, impreuna cu Michiru Kaioh, prietena ei cea mai buna (in versiunea originala japoneza, relatia lor de prietenie se confunda cu una mai stransa). Ele sunt de fapt Sailor Uranus si Sailor Neptune, luptatoare care apara sistemul solar de invadatori, cunoscute, impreuna cu Sailor Pluto si Sailor Saturn ca Outer Senshi. Haruka este o fata foate baietoasa, care este uneori confundata cu un baiat (Minako se indragosteste de "el" inainte sa afle ca este de fapt fata). Ea poseda un talisman numit Space Sword, adica sabia spatiului. In varianta engleza i se spune Amara. Misiunea cu care apare in sezonul al treilea este cea de a gasi Mesia (fara conotatii crestine), cea care va invinge "umbra silentioasa". Cele doua fete (Michiru si Haruka) nu doresc sa lucreze impreuna cu Senshi, dar se incredinteaza apoi de faptul ca Sailor Moon este "Mesia" si accepta o colaborare.

  Michiru Kaioh


  Michiru Kaioh apare in al treilea sezon, impreuna cu Haruka Tenoh, prietena ei cea mai buna (in versiunea originala japoneza, relatia lor de prietenie se confunda cu una mai stransa). Ele sunt de fapt Sailor Neptune si Sailor Uranus, luptatoare care apara sistemul solar de invadatori, cunoscute, impreuna cu Sailor Pluto si Sailor Saturn ca Outer Senshi. Michiru este o fata eleganta si sofisticata, careia ii place sa cante la vioara si sa picteze. Ea controleaza apa si poseda un talisman numit Deep Aqua Mirror, care arata adevarata natura a lucrurilor. In varianta engleza i se spune Michelle, dar s-a vehiculat si numele de Nerissa. Misiunea cu care apare in sezonul al treilea este cea de a gasi Mesia (fara conotatii crestine), cea care va invinge "umbra silentioasa". Cele doua fete (Michiru si Haruka) nu doresc sa lucreze impreuna cu Innerele, dar se incredinteaza apoi de faptul ca Sailor Moon este "Mesia" si accepta o colaborare.

  Hotaru Tomoe


  Sailor Saturn apare in al treilea sezon al serialului, si este singura al carui nume real nu a fost niciodata schimbat in versiunea engleza. Hotaru Tomoe este fiica unui om de stiinta. Cu mult timp in urma, ea ar fi trebuit sa moara si sa renasca (ea nu poate muri definitiv niciodata, ci renaste intotdeauna), fiind foarte bolnava. Tatal ei, profestorul Souichi Tomoe, a acceptat sa fie posedat de spirite malefice in schimbul vindecarii ficei lui. Hotaru este o fata singuratica, timida, al carei tata este mereu ocupat si o lasa in grija asistentei lui (Kaori/Kaorinite), o fata careia ii place sa se imbrace numai in negru; din cauza puterilor ei ciudate colegii o evită; singura cu care se imprieteneste Hotaru este Chibiusa, care o intelege. Hotaru va fi posedata de un demon numit Mistress 9, care este ucis, insa Hotaru nu moare, ci renaste, salvata de Sailor Moon la finalul celui de-al treilea sezon. Arma ei este un fel de sulita-sabie (glaive) numita Silence Glaive.

  Hotaru este născută în zodia Capricornului (pe data de 6 ianuarie); are grupa sanguină AB; înătlţimea ei variază pe parcursul serialului în funcţie de vârsta ei. Îi place să participe la cursurile de istorie universală; nu-i plac orele de sport; nu îi place laptele, în schimb îi plac soba (tăiţei făcuţi din hrişcă); printre alte lucruri favorite se numără panterele.


  Pretty Soldier Sailor Moon: Sailor Stars (美少女戦士セーラームーン セーラースターズ, Bishōjo Senshi Sērā Mūn Sērā Sutāzu?), the fifth and final season of the series.

  S: wikipedia,desenelecopilariei,photobucket


  Ultima editare efectuata de catre Ria-chan in Mar Ian 25, 2011 6:19 am, editata de 1 ori
  avatar
  Saito Ryu
  Leader
  Leader

  feminin Sagetator Capra
  Mesaje : 2321
  Varsta : 27
  Localizare : 大阪市
  Data de inscriere : 08/08/2010
  Puncte : 3422

  Re: Sailor Moon

  Mesaj  Saito Ryu la data de Dum Ian 23, 2011 6:16 am

  oo daa. anime nu lam vazut da stiu cand eram mica aveam un puzzle (asa se scrie? )  _____KAT-TUN România_____

  You are one in a million

  Kw:Just waitin' for your kiss goodnight.
  JY:Even if you're mad at me.You know shouldn't go to bet angry!
  avatar
  Ria-chan
  Taboo Moderator
  Taboo Moderator

  feminin Pesti Cocos
  Mesaje : 391
  Varsta : 25
  Localizare : Botosani
  Data de inscriere : 19/12/2010
  Puncte : 588
  Stare de spiritHappy b'day Ueda!!!!!!!!!!

  Re: Sailor Moon

  Mesaj  Ria-chan la data de Dum Ian 23, 2011 6:36 am

  da:))

  anime'ul merita vazut.
  are vreo 200 de episode,dar e foarte frumos!!!!!!!!!!!:x
  avatar
  Saito Ryu
  Leader
  Leader

  feminin Sagetator Capra
  Mesaje : 2321
  Varsta : 27
  Localizare : 大阪市
  Data de inscriere : 08/08/2010
  Puncte : 3422

  Re: Sailor Moon

  Mesaj  Saito Ryu la data de Dum Ian 23, 2011 6:42 am

  aww do not wanna see cam "putin" rofl


  _____KAT-TUN România_____

  You are one in a million

  Kw:Just waitin' for your kiss goodnight.
  JY:Even if you're mad at me.You know shouldn't go to bet angry!
  avatar
  Ria-chan
  Taboo Moderator
  Taboo Moderator

  feminin Pesti Cocos
  Mesaje : 391
  Varsta : 25
  Localizare : Botosani
  Data de inscriere : 19/12/2010
  Puncte : 588
  Stare de spiritHappy b'day Ueda!!!!!!!!!!

  Re: Sailor Moon

  Mesaj  Ria-chan la data de Dum Ian 23, 2011 6:50 am

  foarte "putin" stiu...
  eu l'am vazut pentru prima data cand aveam vreo 5-6 ani...
  iar cand mi'am pus net (asta acum vreo 5 ani) cred ca l'am revazut de cel putin 7 ori absolut TOT!!!
  il ador:x
  mai ales ultima parte cand apar Sailor Stars... Seiya e preferatul meu...


  melodia mea preferata:
  Nagareboshi He Search for your love


  am aflat ca vocea lui Seiya [am sa incerc sa-mi amintesc cum o chema pe actrita] a murit :(
  avatar
  Saito Ryu
  Leader
  Leader

  feminin Sagetator Capra
  Mesaje : 2321
  Varsta : 27
  Localizare : 大阪市
  Data de inscriere : 08/08/2010
  Puncte : 3422

  Re: Sailor Moon

  Mesaj  Saito Ryu la data de Dum Ian 23, 2011 6:59 am

  e interesanta melodia


  _____KAT-TUN România_____

  You are one in a million

  Kw:Just waitin' for your kiss goodnight.
  JY:Even if you're mad at me.You know shouldn't go to bet angry!
  avatar
  MyraX
  Leader
  Leader

  feminin Leu Tigru
  Mesaje : 660
  Varsta : 32
  Localizare : Bucuresti (dar visand la Japonia)
  Data de inscriere : 02/11/2010
  Puncte : 821

  Re: Sailor Moon

  Mesaj  MyraX la data de Lun Ian 24, 2011 4:43 am

  Ooo Sailor Moon in love Unul dintre primele animeuri pe care le-am vazut. Prima data l-am vazut pe cand era dat la televizor, pe TVR1 parca, acum cel putin 15 ani. Eram lipita de televizor cand venea ora la care se dadea episodul din Sailor Moon smiling Pe vremea aia de fapt habar n-aveam ca era anime, ca era din Japonia... de fapt habar n-aveam de nimic legat de Japonia...

  Am revazut animeul acum cativa ani, cand am avut in sfarsit net si am descoperit site-ul YouTube tongue1 L-am vazut pe tot in cateva zile smiling

  Iar cand eram mica ma jucam de-a Sailor Moon cu o colega din scoala generala. Si chiar am facut costumul lui Sailor Moon, pentru o papusa pe care o aveam pe atunci blushing laughing Bine, nu arata prea grozav, dar era pe aproape. Inca mai am costumashul. Il pastrez ca amintire smiling  Ca regula generala: Va rog sa adaugati la finalul postului sursa/sursele de unde ati luat cele scrise, daca e cazul, cum este in postul introductiv al acestui topic.


  _____KAT-TUN România_____
  To comprehend the value of one year, just ask the students who failed their entrance exams.
  To comprehend the value of one month, just ask a mother who gave birth to a premature baby.
  To comprehend the value of one week, just ask the editor of a weekly newspaper.
  To comprehend the value of one hour, just ask the lovers who are waiting to meet.
  To comprehend the value of one minute, just ask the people who missed their stop on the train.
  To comprehend the value of one second, just ask the person who managed to avoid an accident just in time.
  To comprehend the value of one tenth of a second, just ask the person who ended up with medal at the Olympics.
  The hands of the clock will continue ticking. Therefore, treasure every moment you have. And treat today as the utmost gift you'll have.
  (Yuuki)
  avatar
  Amalia Dinu
  Hello
  Hello

  feminin Taur Tigru
  Mesaje : 33
  Varsta : 32
  Localizare : Targoviste
  Data de inscriere : 18/08/2011
  Puncte : 35
  Stare de spiritextrem de fericita

  Re: Sailor Moon

  Mesaj  Amalia Dinu la data de Vin Aug 19, 2011 9:21 am

  "SAILOR MOON" a fost primul anime dublat urmarit in copilaria mea, ulterior realizand ca eate japonez. Si eu eram fana frumoaselor luptatoare, Makoto - Sailor Jupiter era preferata mea, dar si personajele negative din primele serii (erau destul de interesante). Imi amintesc ca mi-am croit o rochita ce reda fidel costumatia lor si jucam in curtea bunicii episoadele vizionate.
  Abia acum 5 ani, daca imi amintesc bine am reusit sa revad seria completa pe internet si mi-a placut la nebunie, uitam sa ma ridic din fata calculatorului, sa mananc, sa merg la toaleta sau sa ies la plimbare.
  Cred ca o sa reiau episoadele! tongue1

  Continut sponsorizat

  Re: Sailor Moon

  Mesaj  Continut sponsorizat


   Acum este: Mar Ian 15, 2019 6:47 pm