8.Unde se indreapta drumul nostru?
Ma trezisem dis de dimineata in bratele lui Karu. Ma simteam cumva vinovata de ceea ce facusem. Dar am facut’o ca dintr’un instinct de razbunare ca si cum trebuia sa i’o platesc lui Toru cu aceeasi moneda.
Karu: Ohayo! Ai dormit bine?
Eu: aha! Ma simt bine…nu stiu desp…
Toru: (trantind usa) Haide tu,mergem acas…
Simteam ca mi se prabusise cerul in cap cand Toru ne prinse pe amandoi in pat aproape dezbracati.
Toru: ( foarte nepasator) ehe…se pare a cineva a avut parte de o noapte luuunga…
Am aruncat in el cu perna..
Eu: iesi!!!!!!acum!!!!!!!!!
*
Karu ne conduse la masina..
Karu: sa stii ca indiferent ca mai folosit sau nu eu tot am sa tin la tine sis per ca nu vei ezita in a ma contacta atunci cand ai nevoie..
Simteam ca’mi fugea pamantul de sub picioare…era prea dragut..stia motivul pentru care am stat cu el o noapte si numi purta pica…
Eu: imi pare tare ra..
Toru: misca’te! E tarziu!
Karu: dute!!!
*
Vara trecuse tare repede si scoala parea un chin..mai ales in prezenta lui Toru. Ma obisnuisem cu indiferenta lui fata de cele intamplate si am hotarat ca e mai bines a las totul trecutului.Ma gandeam ca poate pentru el fusese doar un joc si nu ceva serios si ca nu avea rost sa ma mai gandesc la asta acum. Mai ales ca Karu a inceput sad ea tarcoale pe la scoala.
Cu timpul am inceput sa’mi placa Karu, iar pana la urma farmele sale mau vrajit complet. Era iubitul ideal. Tare ii mai placea sa se laude cu mine. Imi cumpara haine si bijuterii mai tot timpul,lucruri pe care le purtam doar o data si ramaneau la el acasa. Dupa terminarea liceului,am hotarat sa plec departe de casa. Si m’am mutat cu Karu in alt oras. Pentru mine Karu mia fost si un mare support financiar. Fetele de la colegiul de arta ma invidiau. Nu mai eram fata cu fantomele. Acum eram tip ape care toti o cunosteau ca fiind iubita lui Karushi.Dar asta nu insemna ca ma facea sa ma simt mai bine. Pe Yoni o luasem cu mine. Karu ii cumparase doar pentru ea un apartament. Stia ca suntem de nedespartit.
In anul 2 de colegiu am inceput sa si lucrez. Prima slujba: trebuia sa redecorez un restaurant pentru o mare festivitate. Un mare om de afaceri se intorcea de la Shanghai si totul trebuia sa fie maiestos.
*
Intr’o zi la restaurant…
Eu: (catre muncitori)aveti grija cu vazele astea…sa va fereasca sfantu’ sa spargeti ceva! (eram cunoscuta ca fiind o dura,dar corecta in munca mea)
Ceilalti: Da,domnisoara! Sa traiti!
Eu: Bun!(incercand sa ma intorc ma izbesc de cineva) ah! Pardon…
El: nu’I nimic..
Eu:…ah…stai un pic…Robert!!!!!!
Robert: chiar eu!
Eu: Doamne!nu pot sa cred…credeam ca nu o sa te mai vad…
Robert: dar uite’ma!
Eu: esti ok? Ce mai faci? Stai! Ce cauti aici??
Robert: In primul rand :sunt OK…in al doilea rand: fac chiar foarte bine…in al treilea rand: aici lucrez…sunt manager aici..Dar tu?
Eu: ei bine…cred ca se vede..
Robert: aha..atunci te las…vorbim mai acus la o cafea….vezi sa fie totul ok pana saptamana viitoare..
Eu: am inteles sefu’!!!!!!!!!!
Mi se parea un vis..parca vremurile bune reveneau…
De cafea nu am avut parte insa…eram amandoi prea ocupati…intro saptamana am muncit ca pentru doi ani…
Abea asteptam sa termin. Voiam ca sa le fac cunostinta lui Karu cu Robert.
*
Ziua cu pricina..
Eu: aveti grija sa fie totul in regula..s’a dus cineva cu masina la aeroport?
Cineva: da,domnisoara…domnul Hitoka va ajunge in maxim 30 minute…
Eu: (in gand) Hitoka…tot mi se pare cunoscut numele asta dar nu stiu de unde..
…………………………….peste 20 de minute…………………………………..
Karu: hey..
Eu: in sfarsit!!!
Karu: scuze,traficul..si deci,a ajuns domnul??
Eu: trebuie sa soseasca din clipa in clipa…
Cineva: domnul Hitoka tocmai a ajuns..
Eu: perfect…(vazandu’l pe Robert)..ah,apropo…sa’ti fac cunostinta cu cineva..(luandu’l pe Karu de mana si indreptandu’ma spre Robert)…el e Robert,fostul meu coleg de liceu..
Karu: il cunosc…
Eu: eh???
Robert: Karu,vere….ce mai faci????
Eu: eh…
Karu: Bine vere…
Eu: =_=’’ (ce naiba se intampla?!)
Karu: (strangandu’ma de mana) uite’l pe domnul Hitoka…
Nu’mi venea sa cred…domnul Hitoka era Toru in persoana…ma simteam prinsa intr’un triunghi…ce naiba se intampla?!!!!!!!