Ce vaca sunt...am uitat sa ma prezint...sunt Sandra! (zic ca am uitat sa ma prezint, pentru ca am contul de ceva timp deja, am si postat vreo 2 mesaje, dar am uitat sa ma prezint! Gomen ne!
Dupa cum spuneam...sunt Sandra, din Timisoara, am 21 de ani, and of course I LOVE KAT-TUUUUUUUUUUUUUUN!!! (woah cati Ueda am pus acolo hehe)
Ce altceva sa va mai spun...mi-am indreptat privirea inspre Japonia cand am inceput sa ma uit (obligata de fostul) la Naruto. Dupa primele 5 minute eram
si dupa ce s-a terminat episodul am dat fuga la calculator sa vad ce se intampla in urmatorul....si m-am ridicat de la calculator dupa 11 ore
Eh si dupa 3 ani de Naruto m-am gandit eu ca daca anime-urile sunt atat de geniale, cu siguranta si filmele sunt la fel! Si asa am dat de j-dramas! Cea mai reusita inventie a omului
(de fapt a japonezilor) si astfel prima mea drama a fost "A million stars falling from the sky" cu Kimura Takuya (totally recommended) dupa care a urmat cam...ummm...tot ce exista cu Kimura Takuya because i kinda fell in love with him. Spun "kinda" pentru ca my real love a venit peste cateva saptamani, cand vizionam un filmulet pe marele youtube cu Kimura (evident) si cu inca un handsome hot sexy lovely guy despre care nu stiam nimic! Dupa multe cautari am aflat ca dansul este Kamenashi Kazuya si de aici incolo cred ca stiti ce a urmat...nopti nedormite si multe cafele ca sa pot sta treaza la "Tatta hitotsu no koi", "Yuuki", "One pound gospel", concerte, emisiuni, filmulete, etc.
Si in concluzie, ca deja am scris cam mult, i love everything about them all! Daca mai aveti intrebari, le astept!
V-am pupat!

Dupa cum spuneam...sunt Sandra, din Timisoara, am 21 de ani, and of course I LOVE KAT-TUUUUUUUUUUUUUUN!!! (woah cati Ueda am pus acolo hehe)
Ce altceva sa va mai spun...mi-am indreptat privirea inspre Japonia cand am inceput sa ma uit (obligata de fostul) la Naruto. Dupa primele 5 minute eram

Eh si dupa 3 ani de Naruto m-am gandit eu ca daca anime-urile sunt atat de geniale, cu siguranta si filmele sunt la fel! Si asa am dat de j-dramas! Cea mai reusita inventie a omului

Si in concluzie, ca deja am scris cam mult, i love everything about them all! Daca mai aveti intrebari, le astept!