Am gasit in sfarsit o versiune (nu de prea mare calitate, dar decat deloc... ) a dvd-ului cu concertul (varianta Limited Edition). Iata link-ul paginii unde se gasesc toate link-urile de download:
Am downloadat varianta pe care o postase Dayia. E de calitate mai buna decat varianta postata de mine. Dar lipseste o parte din concert. N-am vazut cap-coada varianta Dayiyei, dar m-am uitat asa pe sarite si nu am gasit partea cu MC-ul, partea in care ei vorbesc. Ar trebui sa fie la inceputul celui de-al doilea disc, si este cumva separat de restul, pentru ca dupa ce se incheie MC-ul apare ecran negru cu copyright "Johnny & Associates".
Sper sa apara si alte versiuni, complete si si mai de calitate, si poate si cu subtitrare, ca m-am enervat la culme ca nu intelegeam decat cateva cuvinte din ce ziceau ei in concert
Cand o sa am timp o sa ma uit inca o data la concert. Dar sunt aproape sigura ca lipseste partea aia in care vorbesc ei, care tine aproape 20 de minute. Plus ca, conform informatiilor oficiale, al 2-lea disc ar trebui sa aiba 104 minute. Si in varianta asta nu are. Are mai putin, vreo 85. Deci minus exact alea aproape 20 de minute de care ziceam mai sus.
Am mai gasit o varianta, pe care am inceput s-o downloadez. Dar e imensa Daca vreti, puteti incerca sa downloadati, doar ca dureaza, ca nu se poate downloada mai mult de un fisier o data. Uite link-ul:
Daca ai dreptate sa ne anunti si pe noi... Nu stiu la ce te referi cand vorbesc ei. Ei vorbesc in mai multe faze, si oriunde caut gasesc ca DVD-ul are 183 de minute(cam cat au toate discurile pe care le am eu). oricum sa ne spui daca nu e varianta toata
incearca si aici. e mult de downloadat dar se merita si ptr calitate si pentru tot si are si discul cu korea thai si taiwan...cu ceva din backstage enjoy i sure did