votati ce credeti !
source:wretch.cc
Aici presupun ca vroiai sa zici fan-service. Eu personal nu prea inteleg ce-i cu fan-service-ul asta. Adica de ce eu, ca fan, ar trebui sa fiu incantata cand Jin se uita la Kame intr-un anume fel, sau cand Koki incerca sa-l sarute pe Kame, sau cand Uepi sare in bratele lui Kame (de ce e mereu Kame peste tot?...) sau sa ii vad pe Jin sau Kame dezbracati in vreo revista, sarutand pe o tipa si aia stand calare pe el (aici nu-i deloc fan-service, ci determinare a fanilor de a fi gelosi... cel putin asa vad eu lucrurile)?Dayia a scris:am vrut doar sa stii ca si Kame e posibil sa apara...totul e despre fun-service...
Despre ce scandaluri vorbesti aici, referitor la Kame? In afara de asa zis-ul scandal de pe vremea cand se zvonea ca avea o relatie cu o femeie mult mai in varsta decat el, scandal neintemeiat zic eu, deoarece e treaba lui ce face in viata privata, alt scandal in care sa fi fost vorba si de el eu nu stiu.Dayia a scris:Recunosc ca despre Jin nu prea am auzit scandaluri. A stiut sa se ascunda cat de cat. Pe cand Kame....