5 participanți
Kame cuts hair.avi
Saito Ryu- Leader
-
Varsta : 32
Localizare : 大阪市
Data de inscriere : 08/08/2010
Puncte : 3422
- Mesaj n°1
Kame cuts hair.avi
MyraX- Leader
-
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti (dar visand la Japonia)
Data de inscriere : 02/11/2010
Puncte : 821
- Mesaj n°2
Re: Kame cuts hair.avi
Ah nuuuuuuuuuuuuu!!! Mi-a parut atat de rau cand am vazut ca-si taie parul
Saito Ryu- Leader
-
Varsta : 32
Localizare : 大阪市
Data de inscriere : 08/08/2010
Puncte : 3422
- Mesaj n°3
prima oara m-am speriat nu stiam ce face.
si cand am vazut ce face kame am ramas
si cand am vazut ce face kame am ramas
Ria-chan- Taboo Moderator
-
Varsta : 31
Localizare : Botosani
Data de inscriere : 19/12/2010
Puncte : 588
Happy b'day Ueda!!!!!!!!!!
- Mesaj n°4
mie imi place si cum ii sta cu parul lung si cu scurt..mai mult imi place cu parul ..hmm...mediu?..ceva intre...cum se tundea el aici numai ca un pic mai lung decat rezultatul final..i'm crazy..i know
LinaYume.chan- KAT-TUN Designer
-
Varsta : 30
Data de inscriere : 21/11/2010
Puncte : 410
- Mesaj n°5
Mam speriat de-a binelea cand am urmarit faza asta
mia parut rau ca sa tuns, dar mia placut cum i-a stat cu parul mai scurt Ii sta extrem de bn oricum
mia parut rau ca sa tuns, dar mia placut cum i-a stat cu parul mai scurt Ii sta extrem de bn oricum
Dayia- Moderator
-
Varsta : 33
Data de inscriere : 13/01/2011
Puncte : 342
bored
- Mesaj n°6
Cred ca a fost destul de complicat daca te gandesti ca nu au avut cum sa faca repetitii. O singura sansa si i-a iesit destul de bine
LinaYume.chan- KAT-TUN Designer
-
Varsta : 30
Data de inscriere : 21/11/2010
Puncte : 410
- Mesaj n°7
ei, asta da. Dar sunt curioasa cum s-a simtit el in acel moment
MyraX- Leader
-
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti (dar visand la Japonia)
Data de inscriere : 02/11/2010
Puncte : 821
- Mesaj n°8
Cand am vazut prima data faza asta eram: "Nu nu nu nu nu face asta Kyoheiiiiii NUUUUUUUUUU" si atunci a taiat Pe vremea aia eu nu stiam de Kame. Abia il descoperisem, si nu-i retinusem numele, si cu atat mai putin nu stiam ca i se zice Kame. Eu il stiam de Kyohei
Mie imi place cel mai mult cum ii sta cu parul mai lung, adica de la cum avea parul in YamaNade, la cum a avut parul in concertul din vara anului trecut. Nu prea-mi place cum ii sta cu parul scurt, cum a fost dupa ce s-a tuns aici. Imi pare ca parul mai lung ii pune in valoare frumusetea
Si da, i-a iesit bine scena, asa fara repetitii de taiat parul
Tinand cont de faptul ca mai mereu are parul mai lung, nu cred ca a fost prea fericit ca a trebuit sa se tunda. Dar asta e... Riscurile meseriei. Oricum, bine ca parul creste la loc
Mie imi place cel mai mult cum ii sta cu parul mai lung, adica de la cum avea parul in YamaNade, la cum a avut parul in concertul din vara anului trecut. Nu prea-mi place cum ii sta cu parul scurt, cum a fost dupa ce s-a tuns aici. Imi pare ca parul mai lung ii pune in valoare frumusetea
Si da, i-a iesit bine scena, asa fara repetitii de taiat parul
Tinand cont de faptul ca mai mereu are parul mai lung, nu cred ca a fost prea fericit ca a trebuit sa se tunda. Dar asta e... Riscurile meseriei. Oricum, bine ca parul creste la loc