Am deschis acest topic cu ocazia acestei mari zile care azi se implinesc 5 ani de cand s-a lansat trupa Kat-tun (22-03-2006). azi e o zi mare pentru toti "hyphens" Kat-tun. Si asa dori sa le urez un sincer la multi ani, sa aiba succese in continuare in cariera si sa fie iubiti si apreciati pentru ceea ce fac. Si le mai doresc sa fie foarte cunoscuti si foarte apreciati, nu numai la nivel national, ci si international
5 participanți
Happy birthday, KAT-TUN!
katalynaYUMI- Rescue
-
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 25/10/2010
Puncte : 171
d(^_^)b
- Mesaj n°1
Happy birthday, KAT-TUN!
Dayia- Moderator
-
Varsta : 33
Data de inscriere : 13/01/2011
Puncte : 342
bored
- Mesaj n°2
Re: Happy birthday, KAT-TUN!
Kya~ eram tare curioasa sa vad daca se intempla ceva legat de ziua asta
Happy B-day KAT-TUN , desi nu cred ca le mai arde nici lor acum *sigh*
oricum felicitari pt tot ce ati realizat pana acum, asteptam multe single-uri pt noi *he he* si LA MULTI ANI
Happy B-day KAT-TUN , desi nu cred ca le mai arde nici lor acum *sigh*
oricum felicitari pt tot ce ati realizat pana acum, asteptam multe single-uri pt noi *he he* si LA MULTI ANI
MyraX- Leader
-
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti (dar visand la Japonia)
Data de inscriere : 02/11/2010
Puncte : 821
- Mesaj n°3
katalynaYUMI ma bucur ca ai facut postul acesta la timp, pentru ca eu n-am reusit De o luna incoace m-am tot gandit la ziua asta (22 martie), iar cand a venit am uitat de ea Mi-am adus aminte abia azi de dimineata ca ieri a fost 22 si ca a fost ziua KAT-TUN...
Asa ca le urez si eu, cu intarziere, baietilor in primul rand multa sanatate, apoi le doresc putere, inspiratie, intelegere si sa fie uniti la bine si la greu astfel incat sa continue sa existe ca si KAT-TUN multi, multi ani de-acum incolo, sa faca in continuare muzica frumoasa si de calitate si, nu in ultimul rand, le doresc ca dragostea ce vine din partea fanilor de pretutindeni sa tinda la infinit, ca si numarul fanilor.
Omedetou!
Aishiteru KAT-TUN!
Asa ca le urez si eu, cu intarziere, baietilor in primul rand multa sanatate, apoi le doresc putere, inspiratie, intelegere si sa fie uniti la bine si la greu astfel incat sa continue sa existe ca si KAT-TUN multi, multi ani de-acum incolo, sa faca in continuare muzica frumoasa si de calitate si, nu in ultimul rand, le doresc ca dragostea ce vine din partea fanilor de pretutindeni sa tinda la infinit, ca si numarul fanilor.
Omedetou!
Aishiteru KAT-TUN!
Saito Ryu- Leader
-
Varsta : 32
Localizare : 大阪市
Data de inscriere : 08/08/2010
Puncte : 3422
- Mesaj n°4
hei..cam tarziu...(sorry)..
da am fost cam.. luata de valuri..(sscz)..
Happy B-day.. KAT-tUN forver.
asa trupa rar mai gasesti
da am fost cam.. luata de valuri..(sscz)..
Happy B-day.. KAT-tUN forver.
asa trupa rar mai gasesti
LinaYume.chan- KAT-TUN Designer
-
Varsta : 30
Data de inscriere : 21/11/2010
Puncte : 410
- Mesaj n°5
Mai bine mai tarziu decat niciodata*
Omedeto KAT-TUN~ Happy Birthday! Sper sa ramaneti mereu impreuna, sa faceti muzica tot asa de buna, sa deveniti cat mai populari in intreaga lume ^.^ si sa fiti cat mai fericiti si impliniti posibil!
Va doresc tot ce e mai bun din lume
Aishiteru~
Sunteti cei mai tari!
Omedeto KAT-TUN~ Happy Birthday! Sper sa ramaneti mereu impreuna, sa faceti muzica tot asa de buna, sa deveniti cat mai populari in intreaga lume ^.^ si sa fiti cat mai fericiti si impliniti posibil!
Va doresc tot ce e mai bun din lume
Aishiteru~
Sunteti cei mai tari!