Un motiv pentru care il urasc pe Ryo Poor Ueda. Chiar trebuie sa se poarte asa cu el?
4 participanți
Tatsuya Ueda vs Nishikido Ryo
Dayia- Moderator
-
Varsta : 33
Data de inscriere : 13/01/2011
Puncte : 342
bored
- Mesaj n°1
Tatsuya Ueda vs Nishikido Ryo
BitterCherry- Hello
-
Varsta : 35
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 26/02/2011
Puncte : 16
- Mesaj n°2
Re: Tatsuya Ueda vs Nishikido Ryo
Awwww...commooooon! Nobody likes Ryo?? You gotta love that poisoned tongue of his!
E intr-adevar rautacios in orice are legatura cu Tat-chan, dar chiar apreciez sinceritatea lui. I mean...ganditi-va ca e imposibil ca toti sa se inteleaga intre ei acolo, e clar ca sunt unii care nu se suporta intre ei...Koki a spus la un moment dat ca ii ura pe toti din KAT-TUN...e normal sa se intample asta cand pui atatea caractere diferite la gramada. Diferenta e ca unii o spun, si altii nu! Sau unii o spun mai direct si altii mai indirect!...sau unii mai amabil si altii mai violent! :D i still like him....e bun in ceea ce face si pe langa minusul care il are in ceea ce-l priveste subiectul Ueda, are multe alte plusuri cum ar fi "1 litre of tears" sau "Niini no Koto wo Wasurenaide" unde e dulce de mama focului! Daca nu le-ati vazut, le recomand, dar aveti grija ca dupa aia s-ar putea sa va placa de el! Hehe!
E intr-adevar rautacios in orice are legatura cu Tat-chan, dar chiar apreciez sinceritatea lui. I mean...ganditi-va ca e imposibil ca toti sa se inteleaga intre ei acolo, e clar ca sunt unii care nu se suporta intre ei...Koki a spus la un moment dat ca ii ura pe toti din KAT-TUN...e normal sa se intample asta cand pui atatea caractere diferite la gramada. Diferenta e ca unii o spun, si altii nu! Sau unii o spun mai direct si altii mai indirect!...sau unii mai amabil si altii mai violent! :D i still like him....e bun in ceea ce face si pe langa minusul care il are in ceea ce-l priveste subiectul Ueda, are multe alte plusuri cum ar fi "1 litre of tears" sau "Niini no Koto wo Wasurenaide" unde e dulce de mama focului! Daca nu le-ati vazut, le recomand, dar aveti grija ca dupa aia s-ar putea sa va placa de el! Hehe!
Dayia- Moderator
-
Varsta : 33
Data de inscriere : 13/01/2011
Puncte : 342
bored
- Mesaj n°3
Am vazut "1 litre of tears". E un actor bun recunosc si mi-a plcaut dar....doar rolul. Gomen. Iti respect parerea, si stiu ca si el are partile lui bune, dar gusturile mele nu se pot schimba atat de usor
Saito Ryu- Leader
-
Varsta : 32
Localizare : 大阪市
Data de inscriere : 08/08/2010
Puncte : 3422
- Mesaj n°4
Ye . nu am nicmi cu Ryo. Nici cu Ueda..da mia placut la intrebarea "cine dragu esti"..si ce frumos ia raspuns "sunt ueda " .
Da.. cum am rai..da asta e viata de "vedeta"...
1 litre of tears am vazut-o..cred ca a fost printe primele drame vazute. e faina .chiar se merita vazuta.Am mai vazut o drama cu Ryo..da adormea la ea
Da.. cum am rai..da asta e viata de "vedeta"...
1 litre of tears am vazut-o..cred ca a fost printe primele drame vazute. e faina .chiar se merita vazuta.Am mai vazut o drama cu Ryo..da adormea la ea
katalynaYUMI- Rescue
-
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 25/10/2010
Puncte : 171
d(^_^)b
- Mesaj n°5
Am vazut si eu k s-au certat... Dar eu am o intrebare: ei pana la urma s-au impacat? Sau si in ziua de azi, tot certati sunt...
P.S: Mie mi-ar placea ca ei doi sa cante un cantec impreuna
P.S: Mie mi-ar placea ca ei doi sa cante un cantec impreuna