Fac aici o lista cu smiley-uri uzuale si care nu se gasesc in lista deja existenta pe forum. Pun si link-uri cu cele de la Yahoo! Messenger, ca-mi sunt cele mai la indemana. Daca aveti alte preferinte spuneti.
" :) " (happy) - " :( " (sad) - " :)) " (laughing) - (pe asta l-as vrea pt ca nu e asa de isteric ca "" si "" ) " :(( " (crying) - " ;;) " (batting eyelashes) - " >:D< " (big hug) - " :"> " (blushing) - " :P " (tongue) - (pe asta l-as vrea deoarece "" pare ca mai mult scoate limba la cineva, pe cand cel de yahoo se stramba usor cu limba-ntr-un colt al gurii) " :* " (kiss) - " =(( " (broken heart) - " :-S " (worried) - " #:-S " (whew!) - " 8-> " (day dreaming) - " \:D/ " (dancing) - " ;)) " (hee hee) - " ;) " (winking) - (era unul care facea asta, dar nu-l mai vad in lista)
Cam la astea m-am gandit eu.
A, si nu merg smiley-urile "confused" (cel de yahoo), "love" (care e de fapt cel caruia ii curg balele) si cel cu "Respect".
Ultima editare efectuata de catre myraX in Joi Noi 18, 2010 10:50 am, editata de 1 ori
A. Eu ma uit acum (adica nu chiar acum, ci zilele astea) la drama Liar Game. Am citit manga si mi-a placut la nebunie, si am vrut sa vad si drama. E interesanta povestea. E gen psihologic. O sa fac un post despre ea.